ULJA, MAZIVA, FILTERI

Izbor odgovarajućih ulja i maziva su od vitalne važnosti za dobro funkcionisanje i dug životni vek vašeg motora, menjača, upravljača, kočnica. Koje će ulje izabrati vlasnik automobila zavisi od nekoliko faktora koji se moraju imati u vidu. Pre svega, najvažnije je imati uvid u tačnu specifikaciju proizvođača date marke i tipa automobila što se tiče ulja koja se smeju koristiti. Važno je obratiti pažnju na godište, pređenu kilometražu i stanje motora. Osoblje u FIT AUTU je tu da svakom kupcu kojem je to potrebno, pomogne i usmeri ga do pravog izbora za njega i njegov automobil.

FIT AUTO u ponudi ima izuzetno široku paletu motornih ulja, ulja za manulene i automatske menjače, ulja za servo upravljače i kočnice i maziva i masti za razne namene.

MOTORNO ULJE

uljee.jpg
total.jpg
mobil.jpg

CASTROL - je brend koji ne treba posebno predstavljati. Britanska kompanija sa  tradicijom dugom 120 godina, u svetu automobilizma sinonim za vrhunski kvalitet, performanse i prisustvo najnovije tehologije. Sa svojim linijama proizvoda EDGE (TITANIUM), MAGNATEC i GTX  prisutan je u našoj ponudi u svim gradacijama (0W20, 0W30, 5W30, 5W40, 10W40, 15W40).

MOBIL - motorno ulje je vodeći proizvod na svetkom nivou. Sa putničkim asortimanom u seriji MOBIL1 i MOBILSUPER, zadovoljava potrebe za sve vrste putničkih vozila. Napredna tehnologija i beskompromisan kvalitet garancija su da je kupac napravio pravi izbor. Na našim policama se nalaze sintetička, polusintetička i mineranlna ulja MOBIL1 0W30, 5W30 i MOBIL SUPER 5W30, , 5W40, 10W40 i 15w40. Pored putničkog asortimana tu je MOBIL DELVAC namenjen teretnom programu. Inovativna tehnologija koja stoji iza ovog proizvoda prepoznata je od strane 5 vodećih svetskih proizvođača kamiona. DELVAC je jedan od najprodavanijih brendova na svetskom nivou u oblasti motornog ulja za teretna vozila.

TOTAL - TOTAL QUARTZ INEO maziva sa svojom naprednom sintetičkom tehnologijom doprinose smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu. Štite motore od habanja i stvaranja naslaga, a uz to pružaju zaštitu sistemu za naknadni tretman izduvnih gasova (filter za čestice - DPF) pomoću specijalne LOW SAPS formulacije (SAPS je skraćenica za sulfatni pepeo, fosfor i sumpor, koji sadrže maziva starije generacije i mogu imati štetno dejstvo na DPF fiter kod novijih automobila). TOTAL QUARTZ 9000 je sintentičko ulje koje odgovara najzahtevnijim ulovima eksploatacije. Obezbeđuje temperaturnu stabilnosti i ne gubi svojstva tokom dužeg intervala između zamene. TOTAL QUARTZ 7000 polusuntetičko ulje obezbeđuje veću čistoću motora, zaštitu motora od habanja, minimalno opadanje kvaliteta ulja između dve zamene, odlična zaštita kako na visokim tako i na niskim temperaturama. TOTAL QUARTZ 5000 mineralno ulje za motore starije generacije štiti od habanja i sprečava prljanje pokretnih delova.

U ponudi su sintetinčka, polusintetička i mineralna motorna ulja ELF, ENEOS, OMAN, SHELL, DIVINOL, DYNAMAX, COMMA, SWAG, MOTUL, RAVENOL, INA, FAM, OPTIMAL...

  • Kod nas su dostupna i FABRIČKA ULJA proizvođa FORD, VW, BMW, MERCEDES, GM
  • Ulje za sve vrste manuelnih i automtskih menjača
  • Ulja za hidraulične upravljačke i kočione sisteme
  • Motorna, menjačka i hidraulična ulja za poljoprivredni program
  • Masti za podmazivanje  svih vrsta mehaničkih sistema

FILTERI

ZA ULJE, VAZDUH, GORIVO, KABINU, HIDRAULIKU, AUTOMATSKE MENJAČE.

Zamena ulja ne znači ništa ako se istovremeno ne menjaju i filteri. Životni vek automobila umnogome zavisi od dobre filtracije ulja, goriva i vazduha. Radnici u Fit Autu su toga svesni i zato se trude da kupcima uvek ponude ono najbolje. Kod nas možete naći sve marke filtera koji su dostupni na tržištu, za sva vozila: skutere, motocikle, automobile iz svih zemalja i svih marki, teretna vozila pa i radne mašine. Robne marke FILTRON, KNECHT-MAHLE, MANN, PURFLUX, UFI, BLUEPRINT, HENGST, JAPANPARTS, JAPKO, BOSCH, MEYLE se nalaze na našim policama i dostupni su odmah.

filteri1.jpg

Pozovite nas

+381 24 4877 370

Pišite nam

fitauto@stcable.net

Pon - Pet 07: 00 -19:00h

Subota 08:00 - 13:00 h

Statistika

0016198
Danas
Ove Nedelje
Ovog Meseca
Proslog meseca
Ukupno:
60
120
922
993
16198